• Cart
    • Please enable WooCommerce

UGODNO IN KAKOVOSTNO

Menjava olja in filtra ter dezinfekcija

REDNI SERVIS OLJA IN FILTRA TER DEZINFEKCIJA POTNIŠKEGA PROSTORA SAMO 80 EUR!

Zavedamo se, da mora biti vaš jekleni konjiček vedno v vrhunski formi. Da vzdržujemo to vrhunsko formo, vam na naših servisih 1. Alternativa ponujamo originalno olje in originalen filter v paketni ceni z dezinfekcijo potniškega prostora za samo 80 EUR z DDV.

Menjava olja in filtra olja predstavlja osnovni servis in redno vzdrževanje vozila. Ker svojim strankam zagotavljamo le najkvalitetnejšo storitev, ob menjavi olja nudimo vgradnjo kvalitetnih originalnih BMW in MINI materialov, ki ohranja optimalno delovanje vašega vozila.

V trenutnih razmerah se pomembnosti zaščite našega zdravja zavedamo bolj kot kadarkoli. Bakterije in virusi, ki so nevidni našemu očesu in se nahajajo v našem vozilu lahko povzročajo, alergije, širjenje virusov ter slabe vonjave. Prepričani smo, da tudi vam čisto potniško okolje veliko pomeni, zato vam v paketni menjavi olja in filtra olja naredimo tudi učinkovito dezinfekcijo potniškega prostora z inovativno napravo.

V spodnjem obrazcu lahko rezervirate termin. Prosimo vas, da nam posredujete številko šasije ter sporočite v kolikor želite pred izvedbo servisa prejeti ponudbo. Naš servisni svetovalec vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času.

AKCIJA VELJA DO 30.11.2021
Back to top