• Cart
    • Please enable WooCommerce

BMW M Performance

POUDARITE DINAMIČEN KARAKTER SVOJEGA BMW

 

Vozila BMW imajo že v osnovi zakoreninjeno športno dinamičnost, ki omogoča užitek v vožnji na vsakem delu poti in v vsakem zavoju.

V 1. Alternativi smo mnenja, da je le najboljše dovolj dobro! Blagovna znamka BMW predstavlja dinamiko, inovativne tehnologije in desetletja izkušenj. Deli BMW M Performance prenašajo znanje z dirkališča na cesto. Vsak izdelek M Performance izpolnjuje visoke standarde, ki jih določi BMW in nudi kakovost in dolgo življenjsko dobo.

Atraktivni BMW M Performance deli za zunanjost poudarijo športni izgled vašega vozila. Stranke lahko svoje BMW vozilo opremijo z visokokvalitetnimi, ročno izdelanimi karbonskimi nastavki, poudarijo športnost zunanjega izgleda z zadnjim spoilerjem in nalepkami M Performance ali črtami v treh značilnih BMW Motosport M barvah. Tako vaše BMW vozilo zagotavlja neposredno in opazno povezavo z dirkalno dediščino znamke in že na daleč izkazuje športni karakter vozila.

Posebej razvita BMW M Performance dodatna oprema ponese, že  tako izjemno športno notranjost na čisto druge nivoje saj ekskluzivni dodatki poskrbijo za dodatno mero športnosti v notranjosti. Sofisticirani karbonski dodatki ali BMW M performance volan v alkantari z atraktivnimi karbonskimi dodatki poskrbijo za vizualno privlačnost in funkcionalno dopolnilo ostalim M Performance delom.

Vabimo vas, da v spodnji obrazec vnesete žaljene podatke ter nam pošljete kratko sporočilo glede vaših želja. Naš servisni svetovalec vam bo z veseljem pripravil ponudbo.

Back to top