• Cart
    • Please enable WooCommerce

Zimski kompleti koles

BMW ZIMSKA KOLESA PO UGODNI CENI

 

Tako platišča kot tudi pnevmatike predstavljajo razliko v dinamični in varni vozni izkušnji. Pri pnevmatikah obstaja veliko stvari, na katere je potrebno biti pozoren pri nakupu. V 1. Alternativi smo tako za vas pripravili ugodne cene za originalne BMW komplete koles in ugodne cene zimskih pnevamtik. Prosimo vas, da nam preko obrazca, ki se nahaja na dnu spletne strani pošljete povpraševanje in z veseljem vam pripravimo konkurenčno ponudbo.

V spodnjem katalogu si lahko pogledate ponudbo originalnih kompletov koles. Cene, ki so navedene v katalogu ne predstavljajo cen kompletov koles, ki vam jih nudimo pri nas, zato vas prosimo, da za točno ceno pošljete povpraševanje.

 

[advanced_iframe securitykey=”16977ae992e8c0b07c5dd851b9d613fe47f5cd23″ use_shortcode_attributes_only=”true” src=”https://www.bmw-dodatnaoprema.si/42-kompleti-koles#/vrsta_kompleta-zimski_komplet_koles” width=”100%” height=”650″ scrolling=”yes” style=”border=”none”” id=”int_katalog” name=”int_katalog” hide_content_until_iframe_color=”#ffffff” enable_responsive_iframe=”true” content_id=”html,body” onload_resize=”true” resize_on_ajax_jquery=”false” ]

 

V kolikor potrebujete samo pnevmatike, v obrazcu ustrezno ozačite povpraševanje za pnevmatike in vpišite željeno dimenzijo. V sporočilo vnesite svoje želje proizvajalca in ostalale podatke, ki bi nam prisšli prav pri pripravi ponudbe.

Back to top