• Cart
    • Please enable WooCommerce

UGODNO KOT ŠE NIKOLI

Akcije je veljavna do 30.06.21

AKCIJA JE PODALJŠANA DO 31.08.2021

SERVIS OLJA SAMO 70 EUR

Menjava olja in filtra olja predstavlja osnovni servis in redno vzdrževanje vozila.Ker svojim strankam zagotavljamo le najkvalitetnejšo storitev, ob menjavi olja nudimo vgradnjo originalnih BMW in MINI materialov, ki ohranja optimalno delovanje vašega vozila. Navedena cena storitve v posebni ponudbi vključuje zamenjavo z originalnim BMW materialom (olje in filter olja) in storitev menjave.

Akcijska cena storitve vključuje vrednost ddv-ja in velja za vsa osebna vozila znamke BMW in MINI do 31.8.2021.

DEZINFEKCIJA SAMO 9,99 EUR

V trenutnih razmerah se pomembnosti zaščite našega zdravja zavedamo bolj kot kadarkoli. Bakterije in virusi, ki so nevidni našemu očesu in se nahajajo v našem vozilu lahko povzročajo, alergije, širjenje virusov ter slabe vonjave. Prepričani smo, da tudi vam čisto potniško okolje veliko pomeni, zato vam nudimo ugodno in učinkovito dezinfekcijo potniškega prostora z inovativno napravo.

Akcija velja za vsa osebna vozila do 31.8.2021. Navedena cena storitve vključuje vrednost DDV-ja.

METLICE BRISALCEV – 35%

Zimske vremenske razmere povzročajo hitrejšo obrabo metlic brisalcev. Naj bo vaš pogled na cestišče jasen in varen, obenem pa vetrobransko steklo zaščiteno pred mikropoškodbami zaradi obrabe obstoječih brisalcev. Na pragu pomladi smo tako za vas pripravili posebno ponudbo visokokakovostnih originalnih BMW in MINI metlic brisalcev, z optimalnim prileganjem vetrobranskemu steklu.

Akcijska ponudba velja za vse BMW in MINI metlice brisalcev do 31.8.2021.

Back to top